Vijesti Sport I rekreativci iz Dervente trčali u Modriči

I rekreativci iz Dervente trčali u Modriči

0

Druga Alfa ulična trka u Modriči privukla je više do 260 ljubitelja trčanja, a među njima i petoricu Dervenćana.

Među njima, trku dugu 10 kilometara najbrže je istrčao Aleksandar Plavšić sa vremenom od 43:59 minuta, što je bilo dovoljno za 40. mjesto u ukupnom poretku. Dva i po minuta sporije vrijeme od Plavšića imao je još jedan mladić Brane Kalak (57. pozicija), dok je istu dionicu Damir Kovčić istrčao za 47:37 minuta (65. mjesto.). Sa vremenom od 52:31 sekundom Goran Katanić osvojio je 103. mjesto, dok je Boris Nikolić ostvario vrijeme od 59:01 što je bilo dovoljno za 154. poziciju.

Inače, pobjednik trke u muškoj konkurenciji je Osman Junuzović iz Doboj Istoka sa sjajnim vremenom od 31:29, dok je u ženskoj dominaciju potvrdija Lusija Kimani sa vremenom od 37:05.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here