Vijesti Najave i obavještenja I sutra zastoji u isporuci električne energije na gradskom području

I sutra zastoji u isporuci električne energije na gradskom području

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike da će u srijedu, 29. marta, doći do zastoja u isporuci električne energije u užim dijelovima grada.

Od 13 do 14 časova će doći do prekida u isporuci u ulicama Zanatska, 9. Maj i Trg Oslobođenja, koje se napajaju sa trafo-područja Grad.

Od 14 do 15 časova do prekida će doći u ulicama Derventskih oslobodilaca i Marije Bursać, koji se napajaju sa trafo-područja Istok 5.

Od 12 do 13 časova bez električne energije ostaće ulice Cara Lazara, Trg Pravoslavlja i Veljke Milankovića, koje se napajaju sa trafo-područja Pošta (De).

Od 11 do 12 časova zastoji će biti u dijelu ulice Kralja Petra 1, Nikole Tesle, Čika Jove Zmaja i Slavka Rodića, koje se napajaju sa trafo-područja Sup.

Od 10 do 11 časova će doći do prekida na lokacijama u ulicama Trive Vujića, Odred Vojvode Mišića, 53. Divizije, Sime Šolaje i Jevrejskoj, koje se napajaju sa trafo-područja Zapad 2.

Od 9 do 10 časova bez električne energije ostaće ulice Nikole Tesle, Trive Vujića i Cerska, koje se napajaju sa trafo-područja Zapad 1.

U vremenu od 8 do 9 časova će doći do prekida u ulicama Solunska, Hajduk Veljka, Ljube Radić, te dijelu ulice 1. maja, koje se napajaju sa trafo-područja Studenička.

Od 9 do 13 časova će doći do prekida u isporuci električne energije u ulicama Šantićeva, Milovana Bjeloševića Belog – desna strana ulice (NLB banka), dijelu ulice Kralja Petra 1 (od kružnog toka do Starog mosta) i dijelu Omladinske ulice (od kružnog toka do raskrsnice sa ulicom Voje Kecmana), koje se napajaju sa trafo-područja Mesar.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here