Vijesti Društvo I vi možete podržati ideju: Dervenćanin pokrenuo humanitarni Jutjub kanal

I vi možete podržati ideju: Dervenćanin pokrenuo humanitarni Jutjub kanal

0

Naš sugrađanin Darko Đurđević odlučio je da otvori prvi humanitarni Jutjub (YouTube) kanal u našem gradu.

Ideja je još uvijek u početnoj fazi, a da bi mogla da se započne ostvarivati potrebno je sakupiti više od 1.000 pretplatnka i više od 4.000 sati pregleda postavljenih videa.

Na taj način možemo monetizovati kanal, a potom je rincip jednostavan – više pregleda donijeće više novca – koji će biti usmjeren onima kojima je najpotrebniji, bilo da se radi o pomoći za liječenje ili socijalne potrebe, kaže Đurđević.

Planira postavljati zanimljive videe poput smiješnih klipova i muzičkih sadržaja, te naravno priloge o ljudima kojima treba pomoć, kada se to bude u mogućnosti snimati zbog epidemioloskih mjera.

Sve što trebate uraditi jeste pretplatiti se na Darkin Jutjub kanal „Zajedno smo jači – nije teško biti human“ (OVDJE), a sve dodatne informacije o tome možete dobiti i u istoimenoj Fejsbuk grupi (OVDJE).

Nije teško!

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here