Vijesti Politika Imenovani načelnici odjeljenja

Imenovani načelnici odjeljenja

0

U utorak, 19. februara 2013. godine sa početkom u 10,00 časova, održana je 5. sjednica Skupštine opštine Derventa. Na sjednici je razmatran dnevni red koji je sadržavao 28 tačaka.

GrbOpstineDerventa

Nakon usvajanja zapisnika sa 3. i 4. sjednice Skupštine opštine i Aktuelnog časa, odbornici su razmatrali i donijeli Program rada Skupštine opštine za 2013. godinu, Odluku o izmjenama i dopunama Statuta opštine Derventa i Odluku o izdavanju u zakup devastiranog objekta Dom kulture u Derventi putem javnog oglašavanja.

Na 5. sjednici Skupštine je razmatran i usvojen Izvještaj o realizaciji Programa podsticaja poljoprivredne proizvodnje u 2012. godini na području opštine Derventa, te nekoliko informacija kao što su  Informacija o upisu učenika i stručnoj zastupljenosti nastavnog kadra u školskoj 2012/2013. godini u osnovnim školama, Informacija o radu opštinskih inspektora u 2012. godini, Informacija o radu komunalne policije u 2012. godini.

Nakon sprovedene procedure javnog konkursa na 5. sjednici su imenovani sekretar Skupštine opštine i načelnici odjeljenja Administrativne službe opštine Derventa, čime je okončano konstituisanje predstavničke i izvršne vlasti opštine Derventa nakon Lokalnih izbora 2012. godine.

Za sekretara Skupštine opštine Derventa imenovana je Sanja Malešević, koja je tu dužnost obavljala i u prethodnom mandatu Skupštine opštine Derventa.

Za načelnika Odjeljenja odjeljenja za opštu upravu imenovan je Novak Nović, za načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti imenovan je Mirsad Bećirović, za načelnicu Odjeljenja za finansije imenovana je Zdenka Čečavac, za načelnicu Odjeljenja za prostorno uređenje imenovana je Ljubica Bećarević i za načelnika Odjeljenja za inspekcijske poslove imenovan je Tomo Nagradić, koji su ove dužnosti obavljali i u prethodnom mandatu.

Imenovana su i dva nova načelnika odjeljenja i to Slaven Gojković za načelnika Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i Milovan Kričković za načelnika Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu.

Opstina Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here