Vijesti Kultura i obrazovanje IMIC “Zajedno” i hor “Mozaik” organizovali prvo “ceker sijelo” – FOTO

IMIC “Zajedno” i hor “Mozaik” organizovali prvo “ceker sijelo” – FOTO

0

Hor „Mozaik“, koji djeluje pri Udruženju penzionera, i IMIC „Zajedno“, organizovali su ove godine prvo ceker sijelo. Nakon uspješnih nastupa u Matuzićima i u programu posvećenom Danu žena, članovi hora i IMIC-ovci našli su vremena i za druženje uz mezu koju su sami pripremili. Pjevački raspoloženi i uz pratnju Samila Mušića na harmonici i Hamida Čavalića na gitari, horaši su prošarali muzičkim svijetom, ali su iskorist ili priliku i pokazali i svoje kulinarske specijalitete.

„Dogovorioli smo se da se obavezno u dva mjeseca organizuju ceker sijela, a pomogućnosti i češće“, kažu predsjednice hora Amira Keča i IMIC-a Milica Pelesić,“Vjerovatno ćemo ova druženja proširiti i na ostale penzionere“.

Treba reći da je predsjednik Udruženja penzionera Veljko Spasenić svim pripadnicama ženskog pola uručio cvijeće.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here