Vijesti Kultura i obrazovanje IMIC “Zajedno”: Ove godine bez “Derventskog srca”

IMIC “Zajedno”: Ove godine bez “Derventskog srca”

0

U Internacionalnom multireligijskom i interkulturnom centru „Zajedno“ Derventa odlučili su da u ovoj godini smanje svoje aktivnosti, a najznačajnija vijest je svakako odluka da se ove godine ne organizuju manifestacije u okviru „Derventskog srca“.

imic

Na taj način Derventa ostaje bez pet već tradicionalnih manifestacija koje su privlačile veliki broj posjetilaca, prije svega iz dijaspore i okruženja. U okviru „Derventskog srca“ tradicionalno su bile organizovane izložbe fotografija, muzičke i književne večeri, izložba derventskih slikara, kao i dodjela priznanja „Derventsko srce“.

Ipak, do kraja godine biće organizovano nekoliko manjih programa i Veče duhovne muzike.

U 2016. godini kad IMIC „Zajedno“ obilježava petnaestu godišnjicu rada u Derventi i 25. godišnjicu rada na nivou Bosne i Hercegovine biće pripremljena izložba o dosadašnjem radu i Veče duhovne muzike, kojom će se, kako sada stvari stoje, okončati rad ove nevladine organizacije u Derventi.

 Fadil Pelesić

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here