Vijesti Društvo IMIC “Zajedno” po 11. put dodijelio nagradu “Derventsko srce” – FOTO/VIDEO

IMIC “Zajedno” po 11. put dodijelio nagradu “Derventsko srce” – FOTO/VIDEO

0

Na danas održanoj završni manifestaciji jedanaestog izdanja “Derventskog srca” dodijeljene su nagrade onima koji su “nekada značili u ovom gradu i one koji se i danas trude da ovaj grad učine lijepim mjestom za život”.

Nakon nastupa hora “Mozaik”, priznanja su uručena porodici nekadašnjeg privrednika Dževada Alibegovića, zatim rukometnom velikanu Samiru Andeliji, porodici Busuladžić, glumcu Slobodan Ćustiću, pjesniku Maji Daniloviću, osnivaču brenda “Bosnia grows organic” Ivani Stjepanović, grupi “Siki i prijatelji”, te Fudbalskom klubu “Tekstilac”.

Uvijek se trudimo da laureate budu oni koji danas žive u Derventi, ali velika je stvar i kada lijepu riječ o gradu pronesu i uspješni ljudi koji danas žive izvan našeg Dervente, poručila je Milica Pelesić, predsjednica organizatora manifestacije IMIC “Zajedno”.

Pored “Mozaika”, u programu su nastupili Edi Verzović, Alen Lemešević, Alžan Pelesić i Tea Stanković.

Poseban gost „Derventskog srca“ bio je akademik Abdulah Sidran. I ovu, kao i prethodne manifestacije “Derventsko srce” podržao je načelnik opštine Milorad Simić.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here