Vijesti Najave i obavještenja IMIC Zajedno: Povodom Dana žena program “Tebi zvijezdo sjajna”

IMIC Zajedno: Povodom Dana žena program “Tebi zvijezdo sjajna”

0

Internacionalni multireligijski i interkulturni centar „Zajedno“ organizuje u ponedjeljak (6. marta) u Centru za kulturu tradicionalnu kulturno-umjetničku manifestaciju „Tebi, zvijezdo sjajna“.

U programu će nastupiti hor „Mozaik“, vokalni i instrumentalni solisti, pjesnici i recitatori. Ovo manifestacijom počeće obilježavanje 8. marta – Međunarodnog dana žena.

U programu učestvuju hor “Mozaik”, pjesnici Vera Ratkovac, Gordana Simić i Evita Bojkovac, recitatori Vanja Kojić Ružičić i Fadil Pelesić, vokalni solisti Violeta Pećić, Amira Keča i Milica Pelesić, te instrumentalisti Tea Stanković na gitari i Dušan Simić na harmonici.

Manifestacija počinje u 19 časova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here