Vijesti Politika Informacija sa 6. sjednice Skupštine opštine Derventa

Informacija sa 6. sjednice Skupštine opštine Derventa

0

6. sjednica Skupštine opštine Derventa održana je u četvrtak, 21. marta 2013. godine sa početkom u 10,00 časova na kojoj je razmatrano 20 tačaka Dnevnog reda.

GrbOpstineDerventa

Odbornici Skupštine opštine Derventa su na 6. sjednici razmatrali i donijeli Program zajedničke komunalne potrošnje u 2013. godini, Program podsticaja poljoprivredne proizvodnje u 2013. godini na području opštine Derventa, Odluku o izmjenama i dopunama Poslovnika Skupštine opštine, Odluku o organizovanju i funkcionisanju civilne zaštite u sistemu zaštite i spasavanja na teritoriji opštine Derventa, Odluku o izmjeni Odluke o radnom vremenu u ugostiteljskim, trgovinskim, zanatskim, uslužnim i drugim objektima i djelatnostima na području opštine, Odluku o formiranju opštinskog štaba za vanredne situacije i Odluku o prodaji neizgrađenog gradskog građevinskog zemljišta neposrednom pogodbom radi kompletiranja građevinske parcele.

U nastavku 6. sjednice odbornici su takođe razmatrali i usvojili i nekoliko izvještaja i informacija, između ostalog Izvještaj o radu Skupštine opštine za period januar-oktobar 2012. godine, Izvještaj o radu stalnih radnih tijela Skupštine opštine za isti period, Izvještaje o radu i poslovanju za 2012. godinu javnih ustanova čiji osnivač Skupština opštine, te u funkciji Skupštine preduzeća razmatrala i usvojila Izvještaj o radu i poslovanju za 2012. godinu JP “Derventski list i Radio Derventa” i donijela Program rada i poslovanja za 2013. godinu.

Više informacija se 6. sjednice SO Derventa možete pročitati OVDJE!.

derventa.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here