Vijesti Kultura i obrazovanje Iskoristite zimske dane: Počinje veliki upisni rok u Glossa centru za njemački...

Iskoristite zimske dane: Počinje veliki upisni rok u Glossa centru za njemački jezik

0

Iz Glossa centra za njemački jezik pozivaju vas da iskoristite zimske dane i naučite njemački jezik ili proširite svoje znanje. Veliki upisni rok za djecu i odrasle počinje od 15. januara.

Bilo da želite da učite njemački jezik iz hobija, zbog posla ili ličnog napredovanja, Glossini nastavnici, ujedno i certifikovani Goethe isptivači, pobrinuće se da dođete do željenog nivoa znanja njemačkog jezika najboljim putem.

Zima je najhladnije godišnje doba i često je razlog više da ostanemo u toplom. Zašto vrijeme zime ne biste iskoristili da naučite novi strani jezik ili proširite već postojeća znanja? Upisom na kurs njemačkog jezika u Glossa-centru Derventa ste donijeli pravu odluku za uspješno učenje jednog od najznačajnijih svjetskih jezika, poručuju iz Glossa centra.

Pored učenja njemačkog jezika za djecu i odrasle, u Glossa centru možete polagati međunarodno priznati Goethe-ispit, prevesti dokumenta, gledati njemački film, učestvovati u besplatnoj jezičkoj radionici i i niz drugih aktivnosti.

Sve informacije zainteresovani mogu dobiti na telefon +387 66 848 261, e-mail [email protected] ili lično u prostorijama u Ulici Cara Lazara 45 (Zgrada “Derventskog lista”) svakim radnim danom od 17.00 do 22.00 časova!

Glossa centar nudi i posebne programe za zdravstvene radnike, korporativni kurs (kurs za pravna lica), „Glossa Translate” (usluge prevođenja, “Glossa Online” (nastava na daljinu), “Glossa Sommer” (ljetna škola njemačkog jezika u Beču i Gracu), te besplatne kulturne, zabavne i edukativne programe.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here