Vijesti Sport Iskusni ribolovac Vojkan Vujičić upecao četiri čak “kapitalca”, jedan dug gotovo metar!

Iskusni ribolovac Vojkan Vujičić upecao četiri čak “kapitalca”, jedan dug gotovo metar!

0

Za mjesec avgust s pravom možemo reći da je bio veoma uspješan za derventske ribolovce, bilo da se radi o ribolovačkim kolektivima ili o pojedinačnim ulovima.

I dok su seniori i seniorke osvojili Kup Republike Srpske, a seniorke tome pridodale i Kup Prnjavora, ribolovac Vujičić Vojkan – Vojo na rijeci Ukrini ulovio je čak četiri “kapitalca”.

Najveći primjerak je 96 centimetara dug i 10 kilograma težak amur, dok je manji ulovljeni amur dug 65 centimetara i težak 5 kilograma. Ulovljena su i dva šarana, jedan dug 86 centimetara i težak 8 kilograma, a drugi dug 72 cm i težak 6,5 kg.

O podvizima iskusnog ribolovca pisali smo i tokom 2011. (pročitajte OVDJE),  2015. (OVDJE i OVDJE) i prošle godine (OVDJE).

B. N. – Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here