Vijesti Privreda Iskustvo sticano decenijama: Preduzeće “Funus” organizuje prevoz pokojnika iz inostranstva

Iskustvo sticano decenijama: Preduzeće “Funus” organizuje prevoz pokojnika iz inostranstva

0

Punih deset godina preduzeće “Funus prevoz” se bavi organizacijom prevoza pokojnika iz svih zemalja Evropske unije na područje BiH, Srbije i Hrvatske.

Kako veliki broj građana živi u gotovo svim zemljama Evropske unije nastala je potreba za prevozom pokojnika iz inostranstva u Derventu.

Na području Dervente uspješno radimo već duže od 10 godina i za to vrijeme stekli smo veliko iskustvo u ovom poslu. Posjedujemo veći broj savremenih pogrebnih vozila koja ispunjavaju sve uslove za obavljanje ove djelatnosti, tako da bez poteškoća organizujemo i provodimo prevoz pokojnika iz Austrije, Njemačke, Švajcarske, Italije, Slovenije, Holandije i drugih zemalja, kažu u ovom preduzeću.

“Funus prevoz” za svoje klijente prikuplja svu potrebnu dokumentaciju, vrši organizaciju hrane i šatora za sahrane u Doboju i okolini.

– Radimo tako sto za svaku zemlju saradjujemo sa pogrebnim društvom koje ima najvise iskustva na toj relaciji. Nudimo najpovoljnije cijene prevoza kao i cjelokupne pogrebne opreme, ističu u “Funusu”.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na sajtu gdje se besplatno mogu informisati o postupku prevoza pokojnika kao i cijenama – Prevoz pokojnika Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here