Vijesti Politika Iz Skoplja stiglo još jedno priznanje za Derventu

Iz Skoplja stiglo još jedno priznanje za Derventu

0

Međunarodni ekonomski forum „Perspektive“ iz Dubrovnika i „Promo global“ iz Zagreba dodijelili su opštini Derventa priznanje za “Najbolju lokalnu zajednicu za kreiranje dobrog ambijenta za razvoj preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi“.

Nagrada je uručena načelniku opštine Miloradu Simiću u okviru Svjetskog kongresa preduzetnika koji se održava u Skoplju od 16. do 19. oktobra pod pokroviteljstvom Vlade Republike Sjeverne Makedonije.

O laureatima je odlučio Međunarodni komitet za dodjelu nagrada „Globallocal“ sačinjen od osamnaest eksperata iz oblasti ekonomije, marketinga, menadžmenta, finansija, sociologije, preduzetništva, prava, arhitekture, ekologije, lokalnog i regionalnog razvoja, te drugih relevantnih nauka i disciplina, a koji dolaze iz devet zemalja.

Nagrada i priznanje „Globallocal najboljim lokalnim zajednicama za kreiranje dobrog ambijenta za razvoj preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi dodjeljuje se posebno uspješnim lokalnim zajednicama koje su u izazovima dinamičkog i zahtjevnijeg vremena, originalnim rješenjima i kreativnim mjerama, značajno unaprijedile ambijent za ubrzaniji i održivi razvoj preduzetništva-kao temelja razvoja lokalne zajednice i njenih građana, stoji u odluci komiteta.

Sinoć je u Centru za kulturu upriličen prijem povodom dolaska nagrade u Derventu.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here