Vijesti Sport Iz Tekstilca u FK Sarajevo

Iz Tekstilca u FK Sarajevo

1

Vinko Marinović, doskorašnji selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, podnio je ostavku i već je preuzeo FK Sarajevo.

Marinkovic je svoj stručni štab pojačao i prvim trenerom Tekstilca Danimirom Milkanovicem, sa kojim je sarađivao u mladoj reprezentaciji BiH.

Ko će biti novi strateg Tekstilca znaće se u narednim danima, a pored dosadašnjeg pomoćnog trenera Čedomira Ćuluma u igri je još nekoliko trenerskih imena.

Milkanović će u Sarajevu trenirati i Gedeona Guzinu, nekadasnjeg fudbalera Tekstilca, koji je do najjace državne lige stigao, između ostalog, i dobrim igrama u dresu “krojača”, čime se Tekstilac pokazao dobrom odskočnom daskom za ambicioznije angažmane.

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here