Vijesti Sport Iza kuglaša uspješna prvoligaška sezona

Iza kuglaša uspješna prvoligaška sezona

0

Nakon odigranih deset kola regularnog dijela Prve lige Srpske Kuglaški klub „Derventa“ se zauzimanjem četvrtog mjesta plasirala u završnicu doigravanja za prvaka, a poslije šest odigranih kola u Mini ligi napredovala za jednu poziciju i u konačnom plasmanu osvojila treće mjesto.

Ekipa Rada iz Brčkog, koja od septembra nije znala za poraz ni u regularnom dijelu ni u Mini ligi, postala je šampion Republike Srpske i od naredne sezone će nastupati u Premijer ligi BiH. Drugoplasirana ekipa je KK Ossa Galax iz Patkovače čiji je igrač Ivan Lalović najbolji igrač lige, a dok je Dervenćanin Srđan Nović drugi najbolji “bacač” lige.

U ovom kolektivu su zadovoljni novom organizacijom i provedenim aktivnostima koje je provela nova uprava.

Evidentan je progres u svim segmentima funkcionisanja Kluba. Posebno ohrabruje činjenica da je stručni rad podignut na znatno viši nivo i da je ojačan igrački kadar, što uz organizacionu osnovu i konzistentno finansijsko poslovanje predstavlja odlične preduslove za potpunu reformu rada Kluba projektovanu usvojenim dugoročnim planom, saopšteno je iz Kuglaškog kluba „Derventa“.

Ove godine Klub očekuje i primjereno obilježavanje značajnog jubileja povodom 45 godina od osnivanja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here