Vijesti Razno Uspješna godina iza nas

Uspješna godina iza nas

0

Prve dane u novoj godini iskoristili smo da sumiramo sve što smo uradili u prošloj godini. U 2012. godini smo se trudili da vam svaki dan prenesemo barem po jednu vijest iz Dervente i u tome smo uspjeli. Tokom 2012. godine na našem portalu smo objavili ukupno 463 vijesti vezane za Derventu.

Uspjesna godina iza nas

Najzaslužniji za to su naši prijatelji koji su nam bez naknade ustupili svoje tekstove – vijesti, Savko Pećić nam je poslao 55 tekstova – vijesti, a Nenad Simić 36 vijesti. Pored njih tu je i Centar javne bezbjednosti Doboj sa 45 zvaničnih saopštenja.

Od pisanih medija iz Republike Srpske, najviše vijesti smo prenijeli od Glasa Srpske, nešto oko 50 vijesti. Tu su i Nezavisne novine sa nekih 20 vijesti.

Pored medija iz RS prenijeli smo vam i 7 vijesti iz Srbijanskih Večernjih novosti, koje nam je poslao Ninko Đurić, dopisnik Večernjih novosti iz Prnjavora.

Jedan dio vijesti je prenešen od zvaničnih institucija u RS, organizacija i pojedinaca ali ih je sada sve skupa teško pobrojati.

Na kraju, jedan dio vijesti smo lično mi kao urednici portala napisali. Tokom proteklih 12 mjeseci sa naše tastature na ekran se prelilo 115 vijesti. Kada to prebacimo u postotke dođemo do podatka da smo čak 25 odsto objavljenih vijesti samostalno kreirali.

Na kraju ostaje nam samo da budemo zadovoljni sa učinjenim, i nadamo se da ćemo u narednoj godini biti jednako dobri kao u ovoj, možda i bolji. Ovom prilikom se zahvaljujemo svima onima koji su nam pomogli da ovo ostvarimo.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here