Vijesti Politika Izabran predsjednik OO DEMOS-a u Derventi

Izabran predsjednik OO DEMOS-a u Derventi

0

U Banja Luci je održana sjednica Kolegijuma Predsjedništva DEMOS-a kojom je predsjedavao predsjednik stranke Nedeljko Čubrilović. Članovi Predsjedništa informisani su o rezultatima pregovora lidera koalicije vladajuće većine koji je održan na sastanku u Mrakovici.

Iako najmlađa politička stranka DEMOS je dobio na upravljanje 7 javnih preduzeća i ustanova u RS kao i 20 mjesta na nivou pomoćnika ministara ili izvršnih direktora. Konstatovano je da su u završnoj fazi formiranje opštinskih, gradskih i regionalnih odbora te da je skoro cijela RS pokrivena sa opštinskim organizacijama DEMOS-a, saopšteno je iz ove stranke.

U okviru izvještaja o aktivnostima DEMOS-a u Posavini, evidentirano je da će na čelu opštinskog odbora u Derventi biti Davor Todorić, te da su osnovani opštinski odbori u Brodu, Modriči i Vukosavlju, kao i da se kompletna stranačka infrastruktira planira završiti do kraja maja 2019. godine.

Sjednici Predsjedništva prisustovao je Dragan Pajić, regionalni koordinator za DEMOS Posavina.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here