Vijesti Politika Izabrano novo rukovodstvo derventskog DNS-a

Izabrano novo rukovodstvo derventskog DNS-a

0

Opštinski odbor Demokratskog narodnog saveza Derventa održao je večeras Izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo lokalno rukovodstvo ove stranke.

Od 51 stranačkog delegata odazvalo se njih 29, od kojih je 17 izabrano u najbrojniji stranački organ – opštinski odbor.

Kako je istaknuto, mjesni odbori su kao kandidata za predsjednika opštinskog odbora jednoglasno predloźili dosadašnjeg predsjednika Miru Simića, koji je i izabran sa 26 glasova “za” i tri uzdrżana.

– Do sada smo iz izbora u izbore ostvarivali sve bolje rezultate i kadrovski smo jačali. Imamo dobru saradnju sa svim strankama koje čine vlast u našoj opštini, a naročito sa Socijalističkom partijom. U narednom periodu formiraćemo mjesne odbore tamo gdje ih do sada nismo imali, istakao je novi-stari predsjednik OO DNS-a Miro Simić.

 

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here