Vijesti Najave i obavještenja Izložba na temu “Derventski trg – nekad i danas”

Izložba na temu “Derventski trg – nekad i danas”

0

U prostorijama Narodne biblioteke “Branko Radičević” Derventa, u srijedu 15. septembra 2010. godine u 18 časova biće otvorena izložba fotografija autora Savka Pećića. Izložba je organizovana na temu “DERVENTSKI TRG – NEKAD I DANAS”.

Izlozba na temu Derventski trg – nekad i danas

U izložbenom prostoru Narodne biblioteke biće izloženo oko sedamdesetak probranih fotografija koje prikazuju derventski trg i njegove promjene, hronološki u proteklih desetak godina.

Autor ističe da je cilj ove izložbe, da se pokaže bogatstvo i sadržaj jedne bilješke u digitalnim fotografijama kroz vrijeme, koje nam pokazuje, kako se mijenjamo, starimo, podmlađujemo i uljepšavamo, da bi živjeli ljepše i bolje.

Posjeta izložbi svakim radnim danom od 8 do 18 časova.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here