Vijesti Društvo Izmijenjen dio Naredbe o radnom vremenu

Izmijenjen dio Naredbe o radnom vremenu

0

Na prijedlog Gradskog štaba za vanredne situacije, Gradonačelnik Grada Derventa donosi izmjenu Naredbe o regulisanju rada trgovinskih i drugih objekata na teritoriji Grada Derventa.

U Naredbi o regulisanju rada trgovinskih i drugih objekata na teritoriji Grada Derventa od 15. jula 2021. godine, tačke 5) mijenja se i glasi:

5) Od 23.07.2021. godine u periodu od 06:00 do 03:00 časa narednog dana a izuzetno od tačke 1) podtačke 1. ove naredbe, dozvoljavaju se:

1. takmičarske aktivnosti sportskih organizacija i sportista uz prisustvo publike i uz strogo pridržavanje mjera propisanih od strane strane JZU ”Institut za javno zdravstvo Republike Srpske”,

2. organizacija kulturnih i tradicionalnih manifestacija i festivala na otvorenom uz strogo pridržavanje mjera propisanih od strane strane JZU ”Institut za javno zdravstvo Republike Srpske”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here