Vijesti Kultura i obrazovanje Izostala graja, potpisivanje majica…: Maturanti OŠ “19. april” završili školsku godinu

Izostala graja, potpisivanje majica…: Maturanti OŠ “19. april” završili školsku godinu

0

Nakon dva mjeseca nastave na daljinu učenici devetih razreda osnovnih škola u Republici Srpskoj završili su školsku godinu, a među njima i đaci OŠ “19. april”.

Zbog epidemiološke situacije izazvane novim korona virusom učenici nisu mogli biti u svojim učionicama, pa je izostala graja školskim hodnicima, potpisivanje majica i druge dogodovšine koje uobičajeno prate završetak osnovnoškolskog obrazovanja.

Elvira Miljić

Zadnji dan nastave, nažalost, kao ni zadnja dva mjeseca, nismo proveli pod krovom naše škole. Taj krov dijelili ste sa svojim drugarima devet godina. Iza vas je jedan važan period života, period prvih slova, brojeva, prvih prijatelja, pa i simpatija. Pred vama je novi korak u životu, važan i težak. Koje god zanimanje odaberete, želim vam da svoj cilj ostvarite, a prije svega da budete zdravi i srećni, poželila je svojim učenicima direktor škole Elvira Miljić.

U svom obraćanju čestitala je Eviti Bojkovac na tituli učenika generacije, a njenim kolegama Teodori Radan, Andreju Asentiću i Milanu Kovačeviću odličan uspjeh i zaslužene Vukove diplome.

Škola je odobrila proslavu maturske večeri, pod jasno utvrđenim uslovima i uz preporučene mjere, ali će konačnu odluku o tome donijeti roditelji i učenici.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here