Vijesti Hronika Izrečeno 38 zabrana upravljanja motornim vozilima

Izrečeno 38 zabrana upravljanja motornim vozilima

0

Policijski službenici Policijske uprave Doboj su u periodu od 04. do 06. novembra na području koje operativno pokriva Policijska uprava Doboj realizovali regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmjerenu na kontrolu brzine kretanja vozila.

U navedenom periodu, 231 vozač je prekoračio brzinu kretanja, prilikom čega su istima izrečeno 38 zaštitinih mjera zabrane upravljanja motornim vozilom.

Za ostale učinjene prekršaje iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH izdato je 28 prekršajnih naloga.

Apelujemo na vozače motornih vozila da poštuju saobraćajna pravila i propise, da vožnju prilagode uslovima i stanju puta, kao i vremenskim prilikama, te da nikada ne započinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here