Vijesti Hronika Izrečeno 38 zabrana upravljanja motornim vozilima

Izrečeno 38 zabrana upravljanja motornim vozilima

0

Policijski službenici Policijske uprave Doboj su u periodu od 04. do 06. novembra na području koje operativno pokriva Policijska uprava Doboj realizovali regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmjerenu na kontrolu brzine kretanja vozila.

U navedenom periodu, 231 vozač je prekoračio brzinu kretanja, prilikom čega su istima izrečeno 38 zaštitinih mjera zabrane upravljanja motornim vozilom.

Za ostale učinjene prekršaje iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH izdato je 28 prekršajnih naloga.

Apelujemo na vozače motornih vozila da poštuju saobraćajna pravila i propise, da vožnju prilagode uslovima i stanju puta, kao i vremenskim prilikama, te da nikada ne započinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here