Vijesti Hronika Izvještaj CJB Doboj

Izvještaj CJB Doboj

0

U Omladinskoj ulici u Derventi, 09.11.2010. godine oko 08,45 časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali: putničko motorno vozilo marke „citroen“, kojim je upravljao D.Đ. iz Donje Lupljanice, opština Derventa i teretno motorno vozilo marke „opel astra“, kojim je upravljao M.V. iz Modriče.

AmblemMUP-a

U ovoj soabraćajnoj nesreći teške tjelesne povrede zadobila je suvozač u citroenovom vozilu V.Đ. iz Donje Lupljanice, koja je zadržana na liječenju u dobojskoj bolnici.Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost soabraćaja Derventa.

Do saobraćajne nesreće je došlo kada je  D.Đ., krećući se vozilom iz pravca Omladinske ulice , na raskrsnici koja se odvaja ulijevo, ne poštujući prvenstvo prolaza teretnog motornog vozila koje se kretalo istom ulicom zadržavajući pravac kretanja,  udario u teretno vozilo, nakon čega su se oba vozila zadržala na kolovozu.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here