Vijesti Hronika Izvještaj CJB Doboj

Izvještaj CJB Doboj

0

U Omladinskoj ulici u Derventi, 09.11.2010. godine oko 08,45 časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali: putničko motorno vozilo marke „citroen“, kojim je upravljao D.Đ. iz Donje Lupljanice, opština Derventa i teretno motorno vozilo marke „opel astra“, kojim je upravljao M.V. iz Modriče.

AmblemMUP-a

U ovoj soabraćajnoj nesreći teške tjelesne povrede zadobila je suvozač u citroenovom vozilu V.Đ. iz Donje Lupljanice, koja je zadržana na liječenju u dobojskoj bolnici.Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost soabraćaja Derventa.

Do saobraćajne nesreće je došlo kada je  D.Đ., krećući se vozilom iz pravca Omladinske ulice , na raskrsnici koja se odvaja ulijevo, ne poštujući prvenstvo prolaza teretnog motornog vozila koje se kretalo istom ulicom zadržavajući pravac kretanja,  udario u teretno vozilo, nakon čega su se oba vozila zadržala na kolovozu.

CJB Doboj

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here