Vijesti Hronika Izvještaj PS Derventa

Izvještaj PS Derventa

0

U mjestu Šušnjari, opština Derventa, 03/04.01.2011. godine, iz neobezbjeđene garaže otuđeno je putničko motorno vozilo marke „pasat 3“, vlasništvo R.B. Izvršen je uviđaj. Operativni rad je u toku.

AmblemMUP-a

Policijski službenici PS Derventa, 04.01.2011. godine, od  N.S. iz Cvrtkovaca, opština Derventa, oduzeli su automatsku pušku i 14 pripadajućih metaka, koje je protivzakonito posjedovao, kao i pištolj i lovačku pušku, za koje je imao odobrenje za držanje. Oružje je oduzeto nakon što je policija došla do saznanja da je navedneo lice, nakon kraće svađe, istjeralo svoju suprugu iz kuće, prijeteći joj upotrebom oružja. Nakon dokumentovanja, protiv N.S. Okružnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o izvršenom KD nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policijski službenici PS Derventa, 04.01.2011. godine, lišili su slobode A.A. i S.P., oba iz Dervente, zbog osnova sumnje da su na području opštine Derventa, počinili više krivičnih djela teških krađa. U toku je kriminalistička obrada nad navedenim licima, koja su višestruki povratnici u izvršenju krivičnih djela teških krađa i razbojništva, u kojim su objekt napada najčešće bile trgovine, porodične kuće i trafo-stanice.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here