Vijesti Hronika Izvršeno razbojništvo i otuđen novac u poslovnici Bobar banke

Izvršeno razbojništvo i otuđen novac u poslovnici Bobar banke

0

Dana 19.07.2013.godine, oko 09,10 časova, u Derventi, na Trgu Pravoslavlja, dva maskirana i naoružana lica izvršila su razbojništvo u poslovnici Bobar banke. Napadači su uz prijetnju upotrebe automatskog oružja od radnika iznudili veću količinu novca, nakon čega su napustili objekat i krenuli prema automobilu u kojem ih je čekao njihov saučesnik.

AmblemMUP-a

Prilikom izlaska iz objekta, jedan od napadača je iz automatske puške ispalio nekoliko hitaca prema policijskom službeniku PS Derventa koji je reagovao po prijavi, a koji se nalazio u neposrednoj blizini objekta u kojoj je smještena pomenuta banka vršeći svoje redovne poslove i zadatke, i koji je iz službenog pištolja uzvratio na vatru. U pucnjavi nije bilo povrijeđenih. Nakon pucnjave napadači su sjeli u pomenuti automobil i istim se udaljili u nepoznatom pravcu.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj. Policijski službenici Sektora kriminalističke policije CJB Doboj preduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku lica koja su na ovaj način počinila krivično djelo razbojništva.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here