Vijesti Sport Izvučene grupe za ovogodišnji Derventa Nektar futsal: Sve spremno za najveći sportski...

Izvučene grupe za ovogodišnji Derventa Nektar futsal: Sve spremno za najveći sportski događaj naše opštine – FOTO

0

Danas je u Sportskoj dvorani obavljeno izvlačenje grupa za ovogodišnje izdanje Derventa Nektar futsal 2019.

U konkurenciji seniora prijavljene su 44 ekipe koje su raspoređene u 12 grupa, u konkurenciji veterana prijavljeno je 11 ekipa u 4 grupe, u konkurenciji juniora 16 ekipa u 4 grupe, u konkurenciji kadeta 20 ekipa podijeljenih u 6 grupa i 14 pionirskih ekipa u 4 grupe.

U konkurenciji juniora i kadeta su popunjene grupe, dok je kod seniora moguća prijava još četiri ekipe, a grupe se popunjavaju po danu nastupa. Kod veterana se može prijaviti jedna ekipa, a kod pionira dvije, rekao je Dejan Plisnić, u ime organizatora.

Podsjećamo, od 11. do 29. decembra Sportska dvora Derventa biće domaćin najvećeg sportskog događaja naše opštine – turnira u malom fudbalu.

 

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here