Vijesti Politika “Ja sam i dalje načelnik”: Simić komentarisao novofirmiranu skupštinsku većinu

“Ja sam i dalje načelnik”: Simić komentarisao novofirmiranu skupštinsku većinu

4
Foto: Nikola Kulaga

Načelnik opštine Milorad Simić na jučerašnjoj Konstitutivnoj sjednici SO Derventa komentarisao je novu skupštinsku većinu koju su formirali SDS, PDP, DNS, HS BiH i SPS uz pomoć „prebjeglih“ članova US i SP Slavka Bojanića i Mirka Zemunovića.

On je tom prilikom istakao da mu je žao zbog činjenice da nema skupštinsku većinu, ali i da se radi samo o jednom čovjeku, posjetivši da je za njega bilo i težih političkih situacija.

Stalno mi kroz glavu prolazi da je ovo jedna neformalna grupa, sa skoro većinom, koja ide u smjeru da učini što gore, a Derventa to nije zaslužila. Taj krug ljudi smatra da treba smanjiti cijenu gradskog građevinskog zemljišta i smanjiti cijenu rente na uštrb budžeta opštine, zadužiti opštinu da bi se prodali stanovi pod opravdanjem da se to radi za mlade bračne parove, ali ja to nikad neću dozvoliti, rekao je Simić.

Derventa se izgradila iz jednog sivila i tuge i na korak je do statusa grada, što je velika stvar, naveo je Simić.

Tome ni na koji način nisu doprinijeli ovi koji traže neke promjene. Meni ne mogu fakturisati da sam lopov ni reketaš. Nije se sve poredalo onako kako ja mislim da je najbolje, ali iz tog treba nešto izvući za budućnost Dervente, koja je imala toliko problema, koju sam naslijedio prije 16 godina. Bila je siva, tužna i korumpirana, da ne nabrajamo kome je bivša vlast skoro badava davala placeve. Danas taj novac ide u budžet Dervente, naglasio je Simić.

On je rekao da je i dalje načelnik jer je dobio podršku građana.

Sve koje misle drugačije treba podsjetiti da je moj protivkandidat na izborima 2016. godine dobio daleko više glasova u dijaspori, ali danas se o tome ne govori, rekao je Simić.

Derventa Cafe

4 KOMENTARI

  1. Читајући и пратећи стање у Дервенти, сви поштени! Мислим на политичаре, а сачувај Боже шта је ово.Ја се бојим да се они сложе.Како би нам било лјепо.

  2. Kad se Derventa proglasi Gradom funkcija načelnika više ne postoji i Simić nije ništa više.Moraju se sprovesti izbori za Gradonačelnika jer se ne može automatski prebaciti funkcija načelnika na funkciju Gradonačelnika.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here