Vijesti Kultura i obrazovanje Javni poziv – “Učenje Srpskog jezika”

Javni poziv – “Učenje Srpskog jezika”

0

Turistička organizacija opštine Derventa, organizuje obuku “UČENJE SRPSKOG JEZIKA”. Obuka se odnosi na sve zainteresovane širom svijeta, koji žele da obnove i učvrste znanje maternjeg jezika.

Turisticka organizacija opstine Derventa

Obuka će trajati 18 radnih dana na području sela Donji Detlak u prostorijama crkve Svetog Proroka Ilije. Obuku ću vršiti diplomirani profesori srpskog jezika. Uz učenje pravopisnog srpskog jezika, zainteresovani će imati priliku da upoznaju običaje, tradiciju, kulturu življenja, kuhinju i obilježavanje vjerskih praznika uz upoznavanje znamenitosti ovog područja.

Smještaj i hrana će biti organizovani u seoskim domaćinstvima na pomenutom području. Ovo je šansa da obnovite znanje maternjeg jezika te upoznate korijene vaših predaka.

Za sve dodatne informacije kontakt na broj tel: 053-334-667 ili na e-mail: [email protected]

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here