Vijesti Hronika Jedno lice teško povrijeđeno, četvoro lakše

Jedno lice teško povrijeđeno, četvoro lakše

0

Na dijelu magistralnog puta Brod – Derventa u mjestu Bosanski Lužani, opština Derventa, 07.10.2012. godine oko 10,30 čaosva, dogodila se soabraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri putnička vozila: vozilo marke “ford”, kojim je upravljao T.M. iz Požege, RH; putničko vozilo marke “audi”, kojim je upravljao S.G. iz Slavonskog Broda, RH i putničko vozilo marke “folcvagen”, kojim je upravljala V.P-V. iz Čakovca, RH.

AmblemMUP-a

U ovoj soabraćajnoj nezgodi lakše tejelesne povrede zadobili su putnici u vozilu marke “ford”: K.B., I.B. i K.B. te vozač putničkog vozila “folcvagen”, dok je njen suvozač E.H. zadobio teške tjelesne povrede. Povrijeđeni su nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Brod, prevezeni u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje su zadržani na liječenju.

Do soabraćajne nezgode je došlo kada je vozač putničkog vozila “ford”, koji se kretao iz pravca Broda iza vozila marke “audi”, prilikom skretanja u lijevo, prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio vozila “audi”, usljed čega vozilo “ford” prelazi u lijevu saobraćajnu traku, u momentu kada se iz suprotnog pravca kretalo vozilo “folcvagen”, prilikom čega je došlo do sudara ova dva vozila.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here