Vijesti Politika Jeftić predstavljao Derventu na sjednici Saveza opština i gradova

Jeftić predstavljao Derventu na sjednici Saveza opština i gradova

0

Zamjenik gradonačelnika Dervente Siniša Jeftić učestvovao je u radu 74. sjednice Predsjedništva saveza opština i gradova Republike Srpske koja je održana ove sedmice na Jahorini.

Na sjednici je razmatrano više izvještaja iz oblasti djelovanja Saveza za 2021. godinu, te Plan rada za 2022. godinu i Strateški plan rada za period od 2022. do 2026. godine.

Narednog dana održana je i 19. po redu Skupština Saveza, a pored radnog dijela sjednice, održano je i predavanje na temu „Upravljanje imovinom jedinica lokalne samouprave u Republici Srpskoj“, prezentovano od strane Glavne službe za reviziju Republike Srpske, saopšteno je iz Gradske uprave Derventa.

Zamjenik gradonačelnika je iskoristio priliku i da posjeti prosvjetne radnike i učenike Osnovne škole „Nikola Tesla“ koji su boravili u škole u prirodi na olimpijskoj planini.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here