Vijesti Magazin Jelena Nedinić: Šminkanje i slikanje vremenom postali nerazdvojni dio ličnosti – FOTO

Jelena Nedinić: Šminkanje i slikanje vremenom postali nerazdvojni dio ličnosti – FOTO

0

Mlada Dervenćanka Jelena Nedinić oduvijek je voljela da se kreativno izražava, a danas to najčešće radi kroz šminkanje ljepšeg pola i slikanje.

Moja najveća ljubav je umjetnost, umjetnost u svakom pogledu, priča Jelena.

Još kao dijete su me privlačili slikanje, šminkanje, fotografisanje i slične stvari kroz koje se može izraziti kreativnost. Smatram da je umjetnost jedan od glavnih pokazatelja dokle ljudska mašta ide, ističe ova dvadesetdvogodišnjakinja.

Ljubav prema slikanju postojala je od malih nogu, a vremenom je postalo sastavni dio Jelenine svakodnevice.

Odlučila sam da svoje radove podijelim i sa drugima putem društvenih mreža i zaista dobijam pozitivne reakcije. Najviše volim da slikam pejzaže, a najčešće koristim akrilne boje. Volim kombinovanje boja, a priroda je sama po sebi najveći i najbolji izvor kreativnosti. Dovoljno je samo da gledam zalazak sunca i već zamišljam koje boje stavljam na platno i kako se miješaju jedna sa drugom, priča Jelena o svojoj inspiraciji.

Druga velika ljubav joj je šminkanje, još od kada je krišom koristila majčinu šminku da se uljepša.

Kako sam odrastala, naravno, kao i kod svake djevojke rasla je i ljubav prema šminkanju. U svemu ovom sam samouka, nisam nastavljala školovanje u tom smjeru, ali što se šminkanja tiče, svakako u skorijem periodu planiram da krenem na dodatne edukacije. Želim da naučim nove stvari, nove tehnike, a i da pokupim nova znanja od ljudi koji su uspješni u tom poslu, ističe Jelena.

Smatram da nam Bog daje talente da bismo ih iskoristili i bili prepoznati po tome, a ja sam svoj dar pronašla i želim da ga iskoristim do maksimuma, naglašava Dervenćanka.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here