Vijesti Sport Još jedno zlato za Žanu Kokanović

Još jedno zlato za Žanu Kokanović

0

Mladi šahisti, učenici OŠ “Nikola Tesla” iz Dervente su tokom vikenda učestvovali na Svetosavskom turniru mladih “Banjaluka 2012”, i tom prilikom pojedinačno ostvarili zapažene rezultate.

Najbolja među njima je bila Žana Kokanović, koja je u konkurenciji učenika od VI do IX razreda osvojila prvo mjesto. Sa šest pobjeda i jednim remijem Žana je osvojila 6,5 od najviše mogućih 7 bodova.

Takmičenje je kao i prethodne godine održano za dječake i djevojčice od I do V razreda, i od VI do IX razreda. Ove godine OŠ “Nikola Tesla” je imala predstavnike samo u ženskoj konkurenciji, a pored Žane na turniru su nastupile Jovana Milišić, Bojana Milišić i Bojana Bojanić.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here