Vijesti Sport Još jedno zlato za Žanu Kokanović

Još jedno zlato za Žanu Kokanović

0

Mladi šahisti, učenici OŠ “Nikola Tesla” iz Dervente su tokom vikenda učestvovali na Svetosavskom turniru mladih “Banjaluka 2012”, i tom prilikom pojedinačno ostvarili zapažene rezultate.

Najbolja među njima je bila Žana Kokanović, koja je u konkurenciji učenika od VI do IX razreda osvojila prvo mjesto. Sa šest pobjeda i jednim remijem Žana je osvojila 6,5 od najviše mogućih 7 bodova.

Takmičenje je kao i prethodne godine održano za dječake i djevojčice od I do V razreda, i od VI do IX razreda. Ove godine OŠ “Nikola Tesla” je imala predstavnike samo u ženskoj konkurenciji, a pored Žane na turniru su nastupile Jovana Milišić, Bojana Milišić i Bojana Bojanić.

Z. B. – Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here