Vijesti Sport Još jedan uspješan nastup derventskih atletičara

Još jedan uspješan nastup derventskih atletičara

0

Atletičari atletskog kluba “San” i atletske sekcije iz Dervente nastavili su da nižu uspehe. Na Mlađem juniorskom i cicibanskom prvenstvu Republike Srpske održanom u Banja Luci, mladi Prnjavorčani i Dervenćani ovojili su dvije srebrene i šest bronzanih.

Srebrene medalje osvojili su Kristina Stojković u trci mlađih juniorki na 100 m i Belma Ćuran u skoku u dalj u kategoriji mlađih juniorki, a bronzan Belma Ćuran u trci mlađih juniorki na 300 m prepone, Kristina Stojković u trci mlađih juniorki na 300 m, Sara Marić u trci cicibanki na 600 m, Milan Ivanović u skoku u dalj za cicibane, Nikola Kosić u trci cicibana na 200 m i ženska štafeta mlađih juniorki na 100 + 200 + 300 + 400 m u sastavu Teodora Milojević, Jovana Mitrović, Belma Ćuran i Kristina Stojković.

Nikola Kosić, Milan Ivanović i Teodora Milojević predstavljali su derventsku sekciju.

Sljedeći nastup članovi Atletskog kluba “San” imaju već u subotu u Tuzli kada se održava pojedinačno i ekipno Prvenstvo Bosne i Hercegovine u krosu i nedelju kada se održava ulična trka u Vlasenici.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here