Vijesti Magazin Još jedna donacija „Mikrofina“: Otvoreno novo dječije igralište – FOTO

Još jedna donacija „Mikrofina“: Otvoreno novo dječije igralište – FOTO

1

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš i šef filijale „Mikrofina“ Ljubomir Mijić otvorili su danas u okviru Sportsko-rekreativnog centra „Borik“ u Prnjavoru savremeno dječije igralište.

Novo igralište otvoreno je na radost brojnih mališana, a njegovu izgradnju i opremanje finansirala je kompanija „Mikrofin“ u okviru akcije koja je započeta još prošle godine. Ovo je već šesto igralište koje je „Mikrofin“ podigao u gradovima BiH, u nastojanju da dvadesetu godišnjicu od osnivanja obilježi ukazivanjem na potrebe najmlađe populacije.

Načelnik Tomaš izrazio je zadovoljstvo zbog izgradnje novog igrališta, te se zahvalio „Mikrofinu“ na vrijednoj donaciji.

Ljubo Mijić i Darko Tomaš

Zahvalni smo našim prijateljima iz „Mikrofina“ što su u okviru svoje akcije izabrali Prnjavor za jedan od gradova koje će uljepšati novim igralištem. Svaka lokalna zajednica, a tako i Prnjavor, ima stalnu potrebu da unapređuje uslove za svoje najmlađe sugrađane i zato nam je danas posebno zadovoljstvo da otvaramo ovo igralište na veliku radost naše djece, rekao je Tomaš.

Ljubomir Mijić istakao je da se „Mikrofin“ na ovaj način nastoji odužiti lokalnoj zajednici u kojoj uspješno posluje već godinama.

Uvjeren sam da naš primjer treba da slijede i druge kompanije, brinući se o svom okruženju i promovišući princip društveno odgovornog poslovanja u sredinama u kojima posluju, kazao je Mijić.

Od 1997. godine do danas Mikrofin je plasirao više od dvije milijarde KM kredita za stanovništvo i privredu, zadržavši čvrstu lidersku poziciju na tršištu mikrofinansija. Za 20 godina poslovanja Mikrofin je aktivno doprinio razvoju zajednice u kojoj posluje kroz brojne investicije u kulturu, obrazovanje i humanitarne projekte, podržavših donacijama više od 70 škola.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Dvije milijarde kredita, uz 20% kamate, znaci cca 400 miliona KM isisano od stanovništva. To znaci cca 20 miliona godišnje. Pa nek pola ode na plate zaposlenih, troškove zakupa, vozila, itd., kao i na otpise zbog nevracanja, opet je čista zarada cca 10 miliona godišnje. Jedna od boljih firmi u RS i BiH. A za ovu donaciju, svaka čast.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code