Vijesti Društvo Još jedno lijepo druženje: Ratkovci i potomci se okupili na Prljači –...

Još jedno lijepo druženje: Ratkovci i potomci se okupili na Prljači – FOTO

0

Domaćini ovogodišnjeg druženja Ratkovaca i potomaka bili su njihovi prezimenjaci iz Donjih Cerana. U lijepom ambijentu poznatog izletišta Prljača na obali Ukrine Ratkovci su se okupili po šesti put.

Nakon uvodne riječi i tradicionalnog „poštenja“, okupljanje je nastavljeno ugodnim druženjem, upoznavanjem, aforizmima, muzikom i nezaobilaznim kolom, kupanjem i šetnjom lijepom obalom Ukrine.

Po prvi put ove godine susretu je prisustvovala i porodica Ilić, potomci Ratkovaca iz Ruskog Krstura, kod Kule. Svi koji su se ove godine sastali, izrazili su želju da dogodine obavezno prisustvuju novom druženju. Tradicija će biti nastavljena, pa je naredno okupljanje već zakazano za 10. avgust naredne godine u Donjem Detlaku, poručili su organizatori.

Šesto druženje okupilo je brojne Ratkovce i njihove potomke iz Donjeg Detlaka, Dervente, Cerana Donjih i Donjih Smrtića.

Nemanja Ratkovac – Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here