Vijesti Magazin Jubilej dočekuju u svojim prostorijama: Otvoren Club house “Gremium” MC Derventa –...

Jubilej dočekuju u svojim prostorijama: Otvoren Club house “Gremium” MC Derventa – FOTO

1

Načelnik opštine Milorad Simić i prvi čovjek derventske organizacije “Gremium” MC Slaviša Ristić svečano su otvorili nove klupske prostorije ovog moto-kluba – Club house “Gremium” MC koji se nalazi u Bišnji.

“Gremium” MC u Derventi funkcioniše već punih 15 godina i lokalna zajednica je podržala ideju o izgradnji ovakvog objekta, naglasio je Simić.

Kroz sve te godine uvjerio sam se da motociklisti nisu “zločesti momci”, kako ih javnost ponekad doživljava, i Dervenćani nikad ne trebaju da zaborave da su njihove kolege iz Slovenije, bez poziva došli u naš grad, i nesebično pružili pomoć. Podršku lokane zajednice imaće i u narednoj godini za nastavak ovog projekta, poručio je Simić.

Ristić je ovom prilikom podsjetio da je “Gremium” internacionalni moto-klub u čijoj porodici važno mjesto zauzima i Derventa.

Nakon 15 godina postojanja odlučili smo napraviti sopstvene prostorije, prvenstveno zbog mladih naraštaja koji sada neće morati krenuti od “nule” poput nas. Pored objekta, u kojem imamo prostorije za sastanke i salu u kojoj ćemo organizovati klub borilačkih vještina, planiramo izgraditi i bungalove, istakao je prvi čovjek kluba koji broji 28 članova.

Ovom prilikom klub se, između ostalih, posebno zahvalio opštini Derventa i preduzeću “Mandić komerc” na pruženoj podršci.

Ovim povodom večeras će se održati i velika žurka otvorenog tipa u kojoj će se naći članovi kluba iz čitave BiH i dobrog dijela Evrope.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

1 komentar

  1. Malogradjanstina. Imitiranje huliganstva. Simboli nacizma. Staronjemacko pismo- tzv. Gotische Schrift. Simboli nasilja, sjekire itd. I sve to u Derventi pod patronatom gradonacelnika. Bjedno.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here