Vijesti Kultura i obrazovanje Jubilej derventskih elektrotehničara: Nakon tri decenije ponovo na okupu – FOTO

Jubilej derventskih elektrotehničara: Nakon tri decenije ponovo na okupu – FOTO

0

Nekadašnji maturanti jedne od posljednjih prijeratnih generacija Elektrotehničke škole (1987-1991) u Derventi proteklog vikenda okupili su se povodom tri decenije od završetka srednjoškolskog obrazovanja.

Pozivu se odazvalo 17 učenika ove generacije, kao i dva profesora, a nakon bilježenja svima dragih trenutaka druženje je nastavljeno u motelu Babino brdo.

Ovom prilikom prisjetili smo se naših drugova iz školskih kluba i profesora koji više nisu sa nama, a u toku programa prisutni su u kratkim crtama opisali svoje životne puteve od završetka škole do danas. U odličanom ambijentu i atmosferi zabava je potrajala do kasno u noć uz želju da se susret generacije češće održava, rekao nam je Saša Kršić, jedan od učesnika.

Obilježavanju godišnice prisustvovali su Vejić Slađana, Brković Svjetlana, Vujmilović Zora, Šavrljuga Mirko, Živković Siniša, Lovrić Ivo, Lazarević Željko, Vinčić Predrag, Tominčić Đorđe, Bašić Aner, Savković Padislav, Gunjević Goran, Vovčuk Vladimir, Tomaš Branimir, Lepir Ljubiša, Stanić Siniša i Kršić Saša, kao i profesori Nosović Rajko i Alijagić Muhidin.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here