Vijesti Kultura i obrazovanje Kabare Stefana Simića oduševio Dervenćane – FOTO

Kabare Stefana Simića oduševio Dervenćane – FOTO

0

U Narodnoj biblioteci „Branko Radičević“ održana je književna veče na kojoj je svoj dosadašnji opus, prvenstveno poetski, predstavio Stefan Simić.

„Kabare sa Stefanom Simićem“ je jedno nestandardno druženje u kojem mladi Beograđanin kombinuje teatar i kabare.

Kroz interakciju sa publikom predstavljam istine do kojih je došao, svoja razmišljanja i ideje, kroz neprekidno smjenjivanje poezije i humora, kaže Simić.

Godinama objavljuje svoju poeziju i prozu na internetu, kao i zapise i impresije iz svakodnevnog života.

Specifičnim stilom pisanja i otvorenim načinom izražavanja na nastupima privukao je pažnju u Srbiji i zemljama regiona tako da ne čudi da je sala Biblioteke bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Prvu knjigu “Pustite nas” objavio je 2012. godine, drugu “Odjeci ljudskog” godinu dana kasnije, treću “Generacijama koje rastu bez poezije” 2016, “Rekoh… i olakšah dušu” 2019. godine i “Povratak čoveku” 2020. godine.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here