Vijesti Društvo Kada ljubav odraste…

Kada ljubav odraste…

0

Nakon godinu dana hranjenja i brige oko malog srndaća porodica Mihić iz Derventskog Luga odlučila je da “mali Miša” kako su ga nazvala djeca, svoj život nastavi u Zoološkom vrtu “Preslica” u Doboju.

Kad ljubav odraste

„Prije godinu dana vraćajući se sa posla primjetio sam na putu usamljenog srndaća kojeg sam donio kući i počeli smo da ga hranimo. O tome sam obavjestio lovočuvara. Svi smo ga zavoljeli. Odlučili smo da ga poklonimo, jer je sada ojačao i nije mu mjesto u zatvorenom prostoru“ kaže Ivica Mihić iz Derventskog Luga.

Anđela (12) i Dragomir (11) dosta vremena su provodili u igri sa “Mišom”, hranili ga i pazili. Tužni su što se rastaju od ljubimca, ali i radosni što će moći uvijek da ga posjete u novom domu, u Zoološkom vrtu “Preslica” gdje će mu društvo praviti njegova vrsta, ali i druge životinje.

Posavske novosti

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here