Vijesti Društvo Kampanja “Lako je brzinu smanjiti”: U prvih pola godine dva lica nastradala...

Kampanja “Lako je brzinu smanjiti”: U prvih pola godine dva lica nastradala u saobraćaju

0

Policijska stanica Derventa i Auto-moto društva Derventa proveli su kampanju “Lako je brzinu smanjiti” i u našem gradu.

Kampanja se, u saradnji sa Ministarstvom saobraćaja i veza Republike Srpske, Agencijom za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske i Auto-moto savezom Republike Srpske, provodi tokom jula i avgusta, sa ciljem povećanje stanja bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske kroz uticanje na svijest vozaca o značaju poštovanja ograničenja brzine, navode u Policijskoj upravi Doboj.

Na području Policijske stanice Derventa u prvih pola ove godine se dogodilo ukupno 59 saobraćajnih nezgoda, a u dvije saobraćajne nezgode su smrtno stradala dva lica.

Desilo se i sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je osam lica zadobilo teške i 13 nezgoda u kojima je 18 lica zadobilo lake tjelesne povrede.

Takođe u navedenom periodu evidentirano je 37 saobraćajnih nezgoda sa materijalnom štetom.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here