Vijesti Društvo Kampanja “Niti jedan nevezan pojas” i u Derventi

Kampanja “Niti jedan nevezan pojas” i u Derventi

0

Na području Republike Srpske od 24. aprila do 31. maja provodi se preventivna kampanja „Niti jedan nevezan pojas“ sa ciljem povećanja bezbjednosti u saobraćaju kroz korištenje sigurnosnog pojasa i dječijih sjedalica putnika u automobilu, stoji u saopštenju Savjeta za bezbjednost saobraćaja Derventa.

Pomenutu kampanju članovi lokalnog savjeta proveli su danas i u Derventi.

Kampanjom želimo uticati na promjenu stavova prema upotrebi sigurnosnih pojaseva i sjedalica za djecu, te prenijeti poruku koliko je zapravo važno da ih koristimo. Zbog toga smo vozačima i putnicima dijelili savjete i propagandni materijal, saopšteno je iz lokalnog Savjeta za bezbjednost saobraćaja.

Kampanja se sprovodi u saradnji sa Ministarstvom saobraćaja i veza Republike Srpske, Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske, Ministarstvom zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, auto-moto društavima i lokalnim zajednicama.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here