Vijesti Društvo Kao nekad: Mještani Donje Lupljanice na “Biljinom polju” obnovili uspomene iz djetinjstva

Kao nekad: Mještani Donje Lupljanice na “Biljinom polju” obnovili uspomene iz djetinjstva

0

Više od stotinu mještana Donje Lupljanice na praznik Svetog Ilije okupilo se na seoskom igralištu, odmilja nazvanom Biljino polje, a tom prilikom odmjerili su snage u fudbalu, baš onako kako su to radili svakodnevno u mlađim godinama.

Organizator okupljanja Staniša Mikerević nada se da će ovim druženjem tradicija biti obnovljena, a posebno se zahvalio svima koji su se odazvali.

Okupili smo se kao nekad, vratili se u djetinjstvo i zaigrali fudbal na izvornom terenu. Na nama je da ovo postane tradicija i da svake godine bude brojnije. Podsjetili smo se na uspomene iz djetinjstva i brojnih lijepih trenutaka. Posebni gosti druženja bili su Igor Žunić, Davor Simić i Denis Pijetlović. Inače, taj teren smo zvali Biljino polje iz razloga što je ta njiva vlasništvo jedne bake koju su svi od milja zvali Bilja, istakao je Mikerević, dodajući da je za njega ovo bio poseban dan.

Iako je rezultat bio u drugom planu, ali ne i nezaobilazno „treće poluvrijeme“, od četiri ekipe učesnice, u finale su se plasirali “Orlovi bez perja” koji su bili bolji od ekipe “Polovni sepeti”.

Najbolji igrač turnira bio je Pero Bojanić „Mrkva“, najbolji strijelac Pero Dušanić „Peršun“, a najbolji golman Miro Veselinović.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here