Vijesti Sport Karate: “Derventa” uspješna na međunarodnom turniru u Šamcu

Karate: “Derventa” uspješna na međunarodnom turniru u Šamcu

0

Na internacionalnom turniru „Ujedinjenih karate federacija“, u organizaciji karate kluba Šamac, učestvovalo je 30 klubova sa oko 500 takmičara iz Srbije, Republike Srpske, BiH, Crne Gore, Hrvatske Slovenije i Austrije, saopštili su iz Karate kluba Derventa.

Takmičari kluba Grube Selina, Tepić Teodora i Nikolić Sergej osvojili su zlato u katama pojedinačno, dok su se srebrnim medaljama u ovoj konkurenciji okitili Pećić Vuk, Nikolić Lana, Ikić Jelena, Preradović Luka, Dobrić Tamara, Đujić Miloš, Stevanović Anrea i Vidić Nemanja. Bronzane medalje osvojili Mihajlović Vladimir, Topalović Slaven, Martić Marija, Boltar Aleksandar, Todorović Sofija, Markuljević Andreja, Merdžanović Lejla, Bojanić Nikolina, Vranješ Dejan i Bogdan Milan.

U pojedinačnim borbama zlato su osvojili Ilić Jelena i Ikić Jelena, srebro Stjepanović Srđan, a bronzu Brković Drago.

Karate klub Derventa dobio je i pehar kao trećeplasirana ekipa na takmičenju i plaketu za razvoj i doprinos karate sportu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here