Vijesti Sport Karate klub “Derventa”: Održana polaganja za učenička zvanja

Karate klub “Derventa”: Održana polaganja za učenička zvanja

0

Prošle subote u sali Osnovne škole “Nikola Tesla” organizovano je polaganje za učenička zvanja za 40 članova Karate kluba “Derventa” koji su polagali za žuti, narandžasti, zeleni, plavi i smeđi pojas, pred komisijom koja je imenovana od strane JKA Shotokan saveza Republike Srpske, a koju su činili predsjednik Radulović Milorad (9.dan) i član komisije Vidić Saša (1. dan).

U zavisnosti od učeničkog zvanja, karatisti su polagali tehniku, katu i takmičarsku sportsku borbu. Pohvale su dobili članovi koji su se pokazali najspremniji, najsigurniji i koju su najkvalitetnije odradili ispitni program, među kojima su se našli Stanić Stefani, Nikolić Sergej, Markuljević Andreja, Dumonjić Sandra, Dumonjić Bojan, Obradović Andrej, Vasić Ognjen, Bojanić Nikolina i Vinčić Darijo.

Generalni utisak na kompletnom polaganju ostavili su takmičari Nikolić Sergej, Markuljević Andreja i Bojanić Nikolina koji su pokazali odličnu kordinaciju pokreta, snagu, usmjerenost, disanje i ritam, te pokazali odličan napredak u sopstvenom razvijanju, posvećenost treninzima i odličnim rezultatima na takmičenjima čime su zasluženo bili najbolji na polaganju za učenička zvanja, poručili su iz kluba.

Nakon polaganja, karatisti odlaze na pauzu sve do 4. septembra, kada nastavljaju sa treninzima i upisom novih članova u klub.

Polaganje za žuti pojas uspješno su proveli Grube Selina, Đuraš Teodora, Vinčić Darija, Stojčić Ana Mia, Mitrović Monika, Đuraš Marija, Dragojević Ana Marija, Vidović Saša, Dlakić Vladana, Vinčić Darijo, Petrovski Aleksandar, Savić Vukan, Lejić Peđa i Đukić Vladan, dok su nosioci naradžastog pojasa Stanić Stefani, Nikolić Sergej, Markuljević Andreja i Markuljević Mateja. Plavi pojas ubuduće će nositi Jovičić Marko, Đukić Pavle, Sidlik Gabrijel, Dumonjić Bojan, Obradović Andrej, Stevanović Andrea i Dumonjić Sandra, a smeđi Bojanić Nikolina, Tepić Teodora, Tepić Marija, Sarić Boris, Brković Drago, Vasić Ognjen i Živković Nikola.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here