Vijesti Sport Karate klub Derventa osvajač “Kupa prijateljstva Modriča 2017”

Karate klub Derventa osvajač “Kupa prijateljstva Modriča 2017”

0

U nedelju je u Modriči održan „ Kup prijateljstva“, po pravilima saveza Ujedinjenog karatea, na kojem je učestvovalo 18 klubova sa 300 takmičara, uzrasnih kategorija od pionira do kadeta, koji su se takmičili u katama i pojedinačnim i ekipnim borbama.

Zahvalnice za doprinos u razvoju karate i regularonog suđenja dobili su sudije Radulović Milorad, Makivić Duško i Vasić Goran, kao i treneri Vidić Saša i Brković Dragiša.

Zahvaljujući ostvarenim rezultatima Karate klub „Derventa“ osvojio je pehar za najuspješniju ekipu.

Pojedinačno zlato u katama osvojili su Đuraš Teodora, Stanić Stefani, Dumonjić Bojan, Bojanić Nikolina, Đukić Vladan, Dević Anastasija i Sarić Boris, srebro Đuraš Marija, Nikolić Sergej, Markuljević Andreja i Panzalović David, a bronzu Gruber Selina, Vinčić Darija, Vinčić Darijo, Mitrović Monika, Panzalović David i Đukić Vladan.

Najbolji u pojedinačnim borbama bili su Dević Anastasija i Đekić Mihajlo, srebro su osvojili Stjepanović Srđan i Bojanić Stefan, a bronzu Dumonjić Sandra, Brković Drago, Dumonjić Bojan i Panzalović David

Najbolja u ekipnim katama bila je Derventa 1, u sastavu Markuljević Andreja, Nikolić Sergej i Bojanić Nikolina, dok su drugoplasirani bili Derventa 5 (Brković Drago, Đukić Vladan i Panzalović David), Derventa 4 (Đuraš Teodora, Stanić Stefani i Vinčić Darija) i Derevnta 6 (Nikolić Sergej, Vinčić Darijo i Bojanić Nikolina). Trećeplasirani su bile ekipe Derventa 2 (Nikolić Sergej, Vinčić Darijo i Dumonjić Bojan) i Derventa 3 (Bojanić Sandra, Panzalović David i Dević Anastasija).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here