Vijesti Sport Karatisti, tekvondoisti i aikidovci pozivaju da im se pridružite

Karatisti, tekvondoisti i aikidovci pozivaju da im se pridružite

0

Nakon ljetne pauze i derventski klubovi borilačkih vještina nastavljaju sa sa radom, pa tako i Karate klub Derventa, Tekvondo klub Derventa i Aikido samoodbrana Derventa od početka septembra upisuju nove polaznike.

Karate klub Derventa treninge održava u sali OŠ „Nikola Tesla“ petkom od 18:30 časova, te u sali SŠC „Mihajlo Pupin“ ponedjeljkom i srijedom 18:30 časova. Sve informacije zainteresovani mogu dobiti na telefone 066/626-466 i 066/514-318.

Aikido Samoodbrana Derventa obavještava sve zainteresovane da su upisi u toku, te da ih očekuju programi za odrasle, djecu i žene. Treninzi se održavaju u zgradi Vatrogasnog doma i to dječija grupa utorkom i četvrtkom od 19,15 do 20,15 časova, te starija grupa utorkom i četvrtkom od 20,15h do 21,15 časova. Svi zainteresovani mogu da dođu na treninge u navedenim terminima, odnosno da dobiju informacije preko FB stranice kluba. Prva dva treninga su besplatna.

Od početka septembra u pogonu je i Tekvondo klub, a svi koji žele da se pridruže informacije mogu dobiti na broj telefona 066 705 100.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here