Vijesti Sport Karatisti stekli nova zvanja

Karatisti stekli nova zvanja

0

Prošle sedmice je Karate klub Derventa organizovano polaganje za učenička i za majstorska zvanja.

Polaganje je razvrstano po pojasevima, a obuhvatilo je program majstorskih i učeničkih tehnika, te kate, kao i tehnika koje se rade u paru.

Elementi koje su članovi pokazali su poznavanje naziva tehnike, raspoznavanje regije na koju se primjenjuju udarce (glava, stomak i noge), izdisaj prilikom udarca – kime, te izvođenje pravilno zadane kate u drugom djelu ispitnog programa, kao i primjenu tehnike sa sparing partnerom u trećem djelu ispitnog programa, pojasnili su iz KK „Derventa“.

Polaganje je održano pred komisijom koja je imenovana od strane JKA Shotokan saveza Republike Srpske Miloradom Radulovićem (karate majstor 9.dan) i Sašom Vidićem (karate majstor 3.dan).

Posebne pohvale komisije su dobili članovi koji su najkvalitetnije odradili ispitni program, a to su Mihajlović Vladimir, Topalović Slaven, Nedinić Lazar, Čančarević Anastasija, Vidić Dajana, Petković Đorđe, Lješić Stefan, Markuljević Nikola, Nović Tamara, Tešić Natalija, Maja Babić, Spasenić Uroš, Vasić Jana, Šarić Tijana i Slaven Đeorđić.

Članovi Karate klub Derventa odlaze na ljetnu pauzu do početka nove školske godine.

Bijeli pojas 6.kyu :
Žarko Njegomirović, Ivan Dušan Stojčić

Žuti pojas 5. kyu :
Anastasija Čančarević, Nemanja Đukić, Lazar Nedinić

Narandžasti pojas 4. kyu:
Dajana Vidić, Đorđe Petković, Stefan Lješić, Nikola Markuljević, Srećko Tešić, Slaven Đeorđić, Danilo Surla, Vladimir Vasić, Natalija Tešić, Jovana Nikolić, Mihajlo Kovačević, Tamara Nović

Zeleni pojas 3. kyu:
Anđela Đukić, Uroš Spasenić, Jana Vasić, Tijana Šarić

Plavi pojas 2. kyu:
Marko Babić, Maja Babić, Marijo Vajić

Smeđi pojas 1. kyu:
Dio tehnike za polaganje crnog pojasa:
Nemanja Vidić, Đorđe Vidić, Vladimir Mihajlović, Slaven Topalović

Crni pojas 1. dan:
Sanja Čolić-Pećić

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here