Zaposlenje “Karibik” zapošljava pomoćne radnike u kuhinji

“Karibik” zapošljava pomoćne radnike u kuhinji

1

Restoran “Karibik” zaopošljava pomoćne radnike u kuhinji. 

Svi zainteresovani mogu da se jave na broj telefona 053 331 848 ili lično u prostorijama ugostiteljskog objekta u Ulici Cara Lazara.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Završena neisplacenim racunom, Naša nevladina organizacija (Adamo Struktura) može vam pomoci u finaliziranju projekata koji su vam važni. Naša nevladina organizacija (Adamo Struktura) vam pomaže da platite racune i riješite razlicite probleme. Iskoristite potporu u rasponu od 2.000 do 5.000.000 eura, a još više velicine vašeg projekta.
    Imate izbor izmedu 1 i 30 godina kako biste napravili sredstva koja ste posudili. Kontakt adresa: [[email protected]], obratite se Viberu na raspolaganju:Viber: [0033 752 786 987] Whatsapp: [001 443 432 5456].

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here