Vijesti Društvo Kasarna “Zdravko Čelar”: Odana počast poginulim izviđačima i pripadnicima inžinjerije 327. mtbr

Kasarna “Zdravko Čelar”: Odana počast poginulim izviđačima i pripadnicima inžinjerije 327. mtbr

0

Kod spomen obilježja u derventskoj kasarni “Zdravko Čelar” u nedjelju je služen parastos za poginule borce Inžinjerijskog bataljona i Izviđačkog odjeljenja 327. motorizovane brigade.

Predsjednik Boračke organizacije Derventa Boro Dobrilović, pored sjećanja na borce, govorio je i o značaju i djelu komandanta 327. mtbr Trivuna Trive Vujića, koji je poginuo 30. juna 1992. godine na Rabiću i nije dočekao oslobođenje Dervente.

Kao i svake godine od završetka rata prisjećamo se poginulih pripadnika ovih formacija, ljudi koji su iz drugih opština došli i dali svoje živote za oslobođenje Dervente, rekao je predsjednik Opštinske boračke organizacije Boro Dobrilović.

Vijence u čast stradalih boraca položili su porodice žrtava, predstavnici lokalne zajednice i političkih stranaka.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here