Vijesti Društvo Kažnjeni nomadi koji su u Crnči ostavili Lešine

Kažnjeni nomadi koji su u Crnči ostavili Lešine

0

Nomadi koji su iza sebe ostavili lešine ovaca u Crnči kod Dervente, lokalitet poznat kao Paljevina, kaženjeni su sa 1000 KM novčane kazne. Pored toga imaju rok od tri dana da uklone lešine i sedam dana da napuste teritoriju opštine Derventa.

Ovo je za TV K3 potvrđeno u Odjeljenju za inspekcijske poslove i komunalnu policiju opštine Derventa.

– Veterinarski inspektor je izdao prekršajni nalog. Nomadi u dva brata Dragan i Predrag Račić iz Šunjara kod Laktaša – rečeno nam je u Odjeljenju za inspekcijske poslove i komunalnu policiju opštine Derventa.

Podsećamo, stado od oko 2.000 ovaca sa Vlašića u Crnči je bilo stacionirano u proteklih mjesec i po dana. Tu su ih zadesili hladnoća i snijeg, a nakon toga ostale su desetine razbacanih lešava uginulih ovaca.

TV K3

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here