Vijesti Društvo Kažnjeni nomadi koji su u Crnči ostavili Lešine

Kažnjeni nomadi koji su u Crnči ostavili Lešine

0

Nomadi koji su iza sebe ostavili lešine ovaca u Crnči kod Dervente, lokalitet poznat kao Paljevina, kaženjeni su sa 1000 KM novčane kazne. Pored toga imaju rok od tri dana da uklone lešine i sedam dana da napuste teritoriju opštine Derventa.

Ovo je za TV K3 potvrđeno u Odjeljenju za inspekcijske poslove i komunalnu policiju opštine Derventa.

– Veterinarski inspektor je izdao prekršajni nalog. Nomadi u dva brata Dragan i Predrag Račić iz Šunjara kod Laktaša – rečeno nam je u Odjeljenju za inspekcijske poslove i komunalnu policiju opštine Derventa.

Podsećamo, stado od oko 2.000 ovaca sa Vlašića u Crnči je bilo stacionirano u proteklih mjesec i po dana. Tu su ih zadesili hladnoća i snijeg, a nakon toga ostale su desetine razbacanih lešava uginulih ovaca.

TV K3

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here